Top

Betaalmogelijkheden

Hoe kan u betalen bij Trendy Horloges?

 • IDEAL

  Wat is iDEAL?
  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligings methodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U kunt iDEAL gebruiken als u internet bankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank.

  Hoe werkt iDEAL?
  U plaatst uw bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Kies voor iDEAL en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Na de betalingsontvangst van uw bestelling zullen wij uw bestelling versturen.
   
 • PayPal rekening

  Wij accepteren betalingen met uw eigen Paypal-rekening.

  Hoe werkt PayPal?
  U plaatst uw bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de PayPal-website waar u kunt inloggen op uw PayPal rekening. U wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPal-rekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Na de betalingsontvangst van uw bestelling zullen wij uw bestelling versturen.
   
 • Creditkaart

  Wij accepteren betalingen met uw creditkaart via PayPal. U heeft hiervoor GEEN PayPal-rekening nodig!

  Hoe werkt betalen met uw Creditkaart via PayPal.
  U plaatst uw bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de beveiligde PayPal-website waar u kiest voor de optie geen PayPal-rekening. In het vervolg scherm wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt van uw Creditcard rekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Na de betalings ontvangst van uw bestelling zullen wij uw bestelling versturen.
   
 • Vooraf per bankoverschrijving.

  U maakt het factuurbedrag binnen 8 dagen over op onze bankrekening. Na bijschrijving van het factuurbedrag op onze rekening versturen wij uw bestelling.

  Hoe werkt het?
  U plaatst uw bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u vooraf per bankoverschrijving wil betalen. U vult uw gegevens in, controleert uw bestelling en wanneer alles klopt verstuurt u de bestelling. U ontvangt in uw e-mailbox een bevestiging van uw bestelling. U maakt het factuurbedrag binnen 8 dagen over op onze bankrekening. Na de ontvangst van de betaling van uw bestelling zullen wij uw bestelling versturen.

   
 • Mistercash

  Hiervoor kiest u bij de betaalmogelijkheden voor Mistercash. Nadat u uw aankoop bevestigd heeft zal u automatisch naar het betaalscherm van MisterCash gaan. Na u betaling krijgen wij onmiddellijk een bericht van uw betaling en zullen we het horloge versturen.